Ara Tatil Uygulamasına İlişkin Öğretmen, Öğrenci ve Veli Anketleri

 

2019-2020 eğitim öğretim yılında Bakanlığımız tarafından başlatılan ara tatil uygulamasının, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da devam ettiği, belirli aralıklar ile uygulamanın izleme ve değerlendirmesine ilişkin çalışmalar yapıldığı, ara tatil uygulamasına ilişkin izleme ve değerlendirme çalışmasının, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da yapılması planlandığı . Bu hususta ,

 Hazırlanan öğrenci, öğretmen ve veli anketlerinin veri.meb.gov.tr adresi üzerinden 20.11.2023-10.12.2023 tarihleri arasında, okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerimiz tarafından  doldurulmasını rica eder iyi günler dileriz.

Gölbaşı ilkokulu Müdürlüğü

Anketlerin Doldurulmasına İlişkin Yönerge

1.       Öğretmen Anketi: Öğretmenler (okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğretmenleri) ankete http://meb.ai/OgretmenAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için MEBBİS sisteminden giriş yapmaları gerekmektedir.

2.       Veli Anketi: Veliler (okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrenci velileri) ankete http://meb.ai/VeliAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için TC Kimlik numaralarını, yakınlarına ait TC kimlik numaralarını ve doğrulama kodunu yazarak sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

3.       Öğrenci Anketi: Öğrenciler (İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve ortaokul öğrencileri) ankete http://meb.ai/OgrenciAraTatilAnket linkinden ulaşabilirler. Anketi doldurabilmek için TC Kimlik numaralarını, yakınlarına ait TC kimlik numaralarını ve doğrulama kodunu yazarak sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Anketi yalnızca ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul öğrencilerinin doldurması önem arz etmektedir.

 

 

 

23.11.2023 224